6. GELENEKSEL TRAP ATIŞLARI FESTİVALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Belediyemiz tarafından 13 Mayıs 2018 pazar günü İlçemizde düzenlenen 6. Geleneksel Trap Atışları ve Kültürel Etkinlikler Festivali, farklı illerden de yarışmacı ve  katılımcılarla gerçekleştirildi.  Acıgöl İlçesi Maar Gölü’ne kurulan platformda yapılan trap atışlarına hareketli makine, sağ sol arkası, Profesyonel, tek kurşun tek hedef, tek kurşun ve grup yarışmaları olmak üzere 5 farklı kategoride yarışıldı. Festivale; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Acıgöl Kaymakam Vekili Ömer Tuğrul Kundakçı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Murat Asiltürk, Daire amirleri ve çok sayıda vatandaşlarımız katıldı. Yarışmada dereceye giren yarışmacılara  çeşitli ödül ve hediyeleri Acıgöl Kaymakam Vekili Ömer Tuğrul Kundakçı, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve Protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Belediyemiz tarafından yapılan festivalimize katılan yarışmacılara, seyircilere ve katkı ve destek veren tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.