ACIGÖL 5.GELENEKSEL TRAP ATIŞLARI VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER FESTİVALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

ACIGÖL 5.GELENEKSEL TRAP ATIŞLARI VE KÜLTÜREL  ETKİNLİKLER  FESTİVALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Belediyemiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Acıgöl Avcılık Atıcılık İhtisas Yaban Hayatı Koruma Derneği işbirliğiyle bu yıl 5. düzenlenen Geleneksel Trap Atışları ve Kültürel Etkinlikler Festivali, İlçemiz Acıgöl Krater Gölü'ne kurulan platformda  yapıldı.  Festivale farklı illerden yaklaşık 3000 kişi katıldı. Hareketli ve sabit hedeflerde hünerlerini sergileyen 452 avcı yarışlarda derece elde etmeye çalıştı.
Yarışmaya AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider , Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı  Süleyman Özgün,Acıgöl Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut , Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman ,Karapınar  Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, AK Parti Acıgöl İlçe başkanı Ramazan Gül,Daire amireleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
5 Kategoride yapılan yarışma 15 atış hareketli makine,12 atış sağ sol arkası, tek kurşun hedef, tek kurşun şişe, grup yarışması olarak düzenlendi. Birinci olanlara tüfek kupa madalya, ikinci olanlara Çeyrek altın  kupa madalya, üçüncü olanlara 1 koli fişek, kupa, madalya, dördüncü ve beşinci olanlar ise sadece madalya almaya hak kazandı.

Plaket takdim töreninden sonra etkinlik sona erdi.

Gruplar Katagorisi 1.Tozkoparan A.K  ,2.Kırşehir  A grubu ,3.Mucur merkez ,4.Acıgöl A.K ,5.Kırşehir merkez grubu

Trap Atışı A. Grubu 1.Savaş Aslan ,2. Ali Kaya ,3.Ege Keten ,4.Ali Alkan ,5.Recep Demirel

Trap Atışı B Grubu 1.Ümit Kaya ,2.Ege Keten ,3.Osman Özer ,4.Hüseyin Yenice ,5.Ergin Ertaş,

Tek Kurşun Hedef 1.Serhan Kerman,2. Ali Kaya,3. Salih Temur,4.Dursun Usta,5.Yücel Yağımlı