• icon0(384) 311 20 02
  • iconinfo@acigol.bel.tr
  • icon YUKARI MAH. BELEDİYE CAD. NO:55 ACIGÖL/NEVŞEHİR

ACIGÖL TEKNİK BİLİMLER MYO İLK MEZUNLARINI VERDİ

ACIGÖL TEKNİK BİLİMLER MYO İLK MEZUNLARINI VERDİ

ACIGÖL TEKNİK BİLİMLER MYO İLK MEZUNLARINI VERDİ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) ilk mezunlarını verdi. 2019-2020 eğitim- öğretim yılında ilk öğrencilerini alarak eğitim-öğretim hayatına başlayan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından, 2020-2021 eğitim – öğretim yılında mezun olan öğrenciler için 24.08.2021 tarihinde Salı günü mezuniyet töreni düzenlendi.

NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonu’nda gerçekleştirilen törene; Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ, Mühendislik – Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersan KABALCI, Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Bilgin YAZLIK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Şeyda ÇİĞDEM ÖZKAN, öğretim elemanları, okul sekreteri Mustafa ERCAN ile mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Belediye Başkanı Ercan ERTAŞ bir konuşma yaptı. Konuşmasında eğitim ve öğretimin önemine değinerek, Acıgöl ilçemizdeki eğitim ve öğretim imkanları hakkında bilgiler verdi. Mezun olan öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki yaşamlarında kendilerine başarılar diledi.

 2020-2021 eğitim – öğretim yılında mezun olan öğrenciler adına okul birincisi Ümmügülsüm ACAR’a Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ tarafından plaket  verildi. Törende, dereceye giren diğer öğrencilere plaketlerinin Mühendislik – Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersan KABALCI ve Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Bilgin YAZLIK tarafından verilmesinin ardından mezun olan öğrencilere belgelerinin takdimiyle son buldu.