AKPARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİMİZ MUSTAFA AÇIKGÖZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz bugün beraberindeki, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan GÜL,  Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan TÜRKER, İl Tarım Orman Müdürü Okan YILMAZ,  İl Genel Meclis Bakanı Gürbüz DİNÇ, İl Genel Meclis Üyeleri Metin VURAL ve Mehmet Fatih TEKEÇ, İl Özel İdare Genel  Sekreteri Kamil DURU ile bir heyet halinde ilçemizi ziyaret ettiler. Ziyarete Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ ile makamında başladılar. Daha sonra İlçemizde esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla görüşmelerle devam ettiler. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını, istek ve taleplerini dinlediler.

Yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı başta Milletvekilimiz Mustafa AÇIKGÖZ ve beraberindeki heyete teşekkür ediyoruz.