BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİRLEŞMİŞ KENTLER VE YEREL YÖNETİMLER DÜNYA TEŞKİLATI’NIN (UCLG) DÜNYA KONGRESİ İÇİN GÜNEY KORE’YE GİTTİ.

Belediye Başkanımız Sayın Ercan ERTAŞ, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı’nın (UCLG) Dünya Kongresi için Güney Kore’nin Daejeon şehrine gitti.

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) kapsamında Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığına aday olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim  ALTAY‘a destek için Türkiye’den 15 Belediye Başkanı arasında Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ’da bulundu.