BELEDİYE BAŞKANIMIZIN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı: “Kadınlarımız; gelecek nesillerin mimarlarıdırlar. Toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün fedakârlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, yeni nesillerin yetişmesinde önemli katkılarda bulunmuşlardır. Yaşamımız boyunca bizlere güç veren varlıklarıyla bizleri onurlandıran, geçmişten günümüze kadar gelen örf ve adetlerimizin yaşatılması için gösterdikleri özveriyle her türlü takdiri hak eden kadınlar yılda sadece bir gün değil her gün kutlamaya layıktırlar. Ben bu duygu ve düşüncelerle kadınlar için bir günün değil her günün önemi olduğu düşüncesindeyim. Cenab-ı Allah’da yüce kitabında bunu açıkça ortaya koymuştur. 8 Mart vesilesiyle tüm kadınların bugününü ve her gününü kutluyor, bütün günlerinin sağlık huzur ve mutluluk içerisinde olmasını temenni ediyorum.