BELEDİYEMİZDEN ÖĞRENCİLERİMİZE KIRTASİYE YARDIMI YAPILDI.

Belediyemizin eğitim öğretime yapmış olduğu hizmetleri ve katkılarından biri olan ve her yıl yapılan kırtasiye yardımı,  bu yılda yine Belediyemimz tarafından ilk, orta ve lise öğrencilerine eğitim ve öğretimin yılının başlamasıyla birlikte kırtasiye yardımı verildi.

2021-2022 eğitim öğretim döneminde ilçemizde ilk, orta ve Lisede eğitim öğrenim gören yaklaşık 1500 öğrenciye bir yıl boyunca ihtiyacına yetecek şekilde kırtasiye yardımı yapıldı.  Öğrencilerimizin vatanına, milletine hayırlı birer fert olarak yetişmesi için Belediyemiz imkanları dahilinde her türlü yardımlar, destekler yapılmakta ve yapılmaya devam edilecek. Tüm öğrencilerimize 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında başarılar diliyoruz.