• icon0(384) 311 20 02
  • iconinfo@acigol.bel.tr
  • icon YUKARI MAH. BELEDİYE CAD. NO:55 ACIGÖL/NEVŞEHİR

MESLEK YÜKSEK OKULUNA HACI MEHMET TEK'DEN ARSA BAĞIŞI

MESLEK YÜKSEK OKULUNA HACI MEHMET TEK'DEN ARSA BAĞIŞI

MESLEK YÜKSEK OKULUNA HACI MEHMET TEK'DEN ARSA BAĞIŞI

MESLEK YÜKSEK OKULUNA HACI MEHMET TEK'DEN ARSA BAĞIŞI

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine bağlı olarak, Acıgöl İlçemizde açılacak olan ‘Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu" yapılacak arsa ilçemiz halkından hayırsever Hacı Mehmet TEK tarafından bağışlandı. Bağışı kabul etmek için Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa AÇIKGÖZ, NEHÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI ve Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ, İstanbul'a giderek bağış işlemlerini gerçekleştirdiler.

Bağış töreninde Acıgöllü hayırsever Hacı Mehmet Tek, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı arasında arazi bağışı için protokol imzalandı. Protokole AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Acıgöl İlçe Meclis Üyeleri Selam Göltaş ve Musa Mutlu da katıldılar.

Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ tören sonrasında yaptığı açıklamada; "Müjdesini verdiğimiz “Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu” yapımı için arazi bağışında bulunan Acıgöllü hayırseverimiz Hacı Mehmet Tek amcamızla teşekkür ediyorum Allah kendisinden razı olsun, Acıgöl için yapılacak en büyük hizmete imzasını attı bizleri ve Acıgöllü vatandaşlarımızı sevindirdi, memnun etti dedi ve İlçemize hayırlı olmasını diledi. Ayrıca bağış protokolü yapmak için bizleri kırmayan NEHÜ Rektörü Sayın Prof.Dr. Mazhar BAĞLI ve Nevşehir Milletvekili Mustafa AÇIKGÖZ'e teşekkürlerini sundu.