ÖZ DERESİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz tarafından 2019 yılında başlanılan Öz Deresi Çevre Düzenleme çalışmalarımız bu yıl da devam ediyor. Proje kapsamında öz deresinin çevresine yürüyüş ve bisiklet yolları, spor ve dinlenme alanları, sahne ve oyun alanı ve yeşil alanlar yapılacaktır.

Proje kapsamında öz deresi çevresinin aydınlatma işlerinin alt ve üst yapı çalışmaları bitirilerek ışıklandırılmış ve lambalar yakılmıştır.

Projenin Bahçeli Mahallesinde kalan öz deresinin alt yapı çalışmaları bitirilmiş, yukarı Mahallesinde kalan öz deresinin alt yapı çalışmalarının ihalesi yapılmış ve önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacaktır.

Projenin bu yıl içerisinde bitirilerek hizmete açılması planlanmaktadır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.