• icon0(384) 311 20 02
  • iconinfo@acigol.bel.tr
  • icon YUKARI MAH. BELEDİYE CAD. NO:55 ACIGÖL/NEVŞEHİR

BELEDİYE BAŞKANIMIZA SU ÖDÜLÜ VERİLDİ.

BELEDİYE BAŞKANIMIZA SU ÖDÜLÜ VERİLDİ.

BELEDİYE BAŞKANIMIZA SU ÖDÜLÜ VERİLDİ.

Tarım ve Orman Bakanlığınca, Ülkemizin 2023 yılı vizyonu ve hedefleri doğrultusunda su kayıplarının kontrolü için çalışmalar gerçekleştiren kamu kurumlarının, özel sektör kuruluşlarının, akademisyenlerin ve öğrencilerin motivasyonlarını pekiştirerek su yönetimince farkındalığı artırmak, başarılı projeler ile yenilikçi ürünler teşvik etmek amacıyla düzenlenen 2. Su Yönetimi Ödülleri Töreni, 2 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 18:00’de İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda  yapıldı.

Yapılan ödül töreninde Belediyemizde içme suyu sistemlerinde  yapılan SCADA sistemi ile yarışmaya katılım sağlanmış ve ödül almaya hak kazanılmıştır.

02 Kasım 2022 Çarşamba günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda  yapılan ödül törenine Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ katıldı. Törende belediyemizin yapmış olduğu Scada sistemi ve içme suyu kayıp kaçaklarının azaltılması ve içme suyu yatırım çalışmaları ile ilgili bir konuşma yaptı. Daha sonra kendisine yapılan bu çalışmalardan dolayı Ödül  takdim edildi.